Dennis

Van het ene op het andere moment kwam ik onverwachts thuis te zitten. Ik was helemaal opgebrand, had een burn-out! Mijn leven stond op z’n kop en alledaagse gewoontes zoals tv kijken, appen, boodschappen doen, of simpelweg m’n oudste zoon naar school brengen kon ik niet meer. Ik ervaarde constante druk op mijn borst, waardoor ik echt dacht dood te gaan en paniekaanvallen leken wel het nieuwe normaal.

Jarenlang heb ik letterlijk en figuurlijk op de overlevingsstand geleefd door traumatische ervaringen vanuit mijn jeugd, in combinatie met een werkplek welke mij niet paste. Ondertussen stond ik klaar voor een ieder ander.

Ondanks alle nare fysieke en emotionele sensaties die ik destijds ervaarde, voelde ik aan dat ik mezelf zou vinden en met mijn ervaringen mensen zou gaan helpen om los te komen van onbewuste identificaties zoals, angsten, fobieën, vermijdingsgedrag etc. Ik zocht hulp, nam afstand van het oude en omringde mij alleen met inspirerende liefdevolle mensen, om vervolgens stap voor stap, vanuit mezelf, bewust te kunnen leven. Dit in combinatie met het jarenlang oneindig blijven doorleren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Welkom, mijn naam is Dennis Sprink en het is mijn passie en levensdoel om jou te helpen inzichten te krijgen waardoor je pas echt voluit gaat leven. Leven vanuit jezelf, bewust en Volledigvrij. Neem gerust contact op met mij of één van de andere coaches voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een warme groet en wie weet tot ziens.

Dennis Sprink

CONTACT Dennis

Neem contact op met Dennis

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Dennis? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Dennis in de lijst.