Eline

Van jongs af aan heb ik me aangepast aan wat ik dacht dat anderen graag van me wilden zien. Een stoer maar zeer gevoelig meisje veranderde langzaamaan in een onzekere volwassene die wilde voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld. Hierdoor raakte ik de verbinding met mezelf kwijt en begon ik steeds meer te leven vanuit mijn hoofd.

Door in gedachten alles te beredeneren en te analyseren dacht ik grip te kunnen krijgen op het leven. Deze sterke behoefte aan controle en zekerheid leidde tot vele angsten, stress, hypochondrie, depressiviteit en chronische slapeloosheid. Toen ik ook op werkgebied in een omgeving belandde die niet bij me paste, kreeg ik een zware burn-out.

Ondanks een lange zoektocht naar passende hulp vond ik nergens herkenning en hielden mijn klachten aan. Toen ik uiteindelijk in contact kwam met een ervaringsdeskundige wist ik meteen, dit is het! Er was er een enorme blijdschap omdat ik eindelijk iemand had gevonden die mij en mijn klachten begreep. Door inzicht heb ik mezelf samen met hem bevrijd van een hardnekkige mind die het van mij had overgenomen.

Door wat mij is overkomen staat mijn leven in het teken van persoonlijke
ont-wikkeling en heb ik mijn talent ontdekt om jou te helpen los te laten wie je dénkt te moeten zijn. Met alle liefde begeleid ik jou om weer op jezelf te leren vertrouwen en niet langer een gevangene te zijn van je gedachten.

CONTACT Eline
Eline‘S WEBSITE

Neem contact op met Eline

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Eline? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Eline in de lijst.