Hugo

Wanneer nam de angst mijzelf over? In mijn herinnering was dat op de middelbare school. De gedachte dat ik – zonder enige reden – van school zou worden gestuurd, verlamde me van angst. Ik kreeg een black-out, begon te trillen en te zweten en wist niet wat me overkwam. Natuurlijk werd ik niet van school gestuurd. Maar mijn eerste angst aanval was wel een feit.

Ik besteedde hier weinig aandacht aan en ging verder met mijn leven. De volgende jaren kreeg ik er echter steeds vaker last van. Schijnbaar willekeurig, maar altijd op momenten met stress en druk. De klachten breidden zich uit. Maar ik ging vrolijk door met ontkennen, bekritiseren, verhullen en anderen de schuld geven. Kortom, het lijden was begonnen.

Na een relatiebreuk viel het doek. Ik was compleet vastgelopen, vermeed van alles en nog wat: sociale situaties, werk, sport. Vrijwel alles riep angst op.

Na verschillende trajecten in het medisch circuit kwam ik in aanraking met Wijnand van Dam. Wat een verademing! Vanaf het eerste gesprek voelde ik me gehoord en begrepen. Ik was niet gek, overwerkt of ziek. Mijn mind had me overgenomen. Door de hulp van Wijnand, werkelijk vertrouwen en zelfstudie ben ik er uitgekomen. Door wat mij is overkomen heb ik mijn talent ontdekt om anderen hierbij te helpen en jou weer baas te laten worden over je denken.

CONTACT Hugo
Hugo‘S WEBSITE

Neem contact op met Hugo

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Hugo? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Hugo in de lijst.