Mandy

Het overkwam mij op vrij jonge leeftijd dat ik werd overvallen door angst- en paniekaanvallen, hypochondrie en dwanggedachten. Niet wetende wat er met mij gebeurde, ging ik leven naar bepaalde patronen. De angst om de angst werd steeds groter. Langzaam maar zeker stond mijn hele leven in het teken van dit onderwerp; de angst had onbewust mijn leven overgenomen.

In de afgelopen jaren heb ik hierdoor veel ervaring opgedaan als het gaat om onder andere reisangst, het vermijden van situaties en vele lichamelijke klachten die hierbij komen kijken. Al met al geen prettige ervaringen, maar gelukkig heb ik er mee leren omgaan en durf ik weer vrij te leven. Ik wil graag mijn ervaring gebruiken om anderen te helpen, die net als ik zijn vastgelopen in het leven door soortgelijke angsten en klachten. Ik help je graag om weer deel uit te maken van de vrijheid die het leven kent en weer volledig vrij te zijn.

CONTACT Mandy
MandyS WEBSITE

Neem contact op met Mandy

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Mandy? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Mandy in de lijst.