Wim

Als kind woonde ik vrij ver van school en in dat uur rijden met de bus was er alle gelegenheid om te dromen, overdenken, maar soms ook tobben (zorgen over ‘de wereld’, natuurbehoud, hypochondrie). Omdat m’n school-vriendjes zo ver weg woonden, en die uit het dorp op zondag niet buiten mochten spelen, trok ik op vroege ochtenden de velden en bossen in. Daar voelde ik me prettig en beleefde ik een gevoel van vrijheid en verbondenheid, weg van een ‘onveilige wereld’.

Die ogenschijnlijke tegenstelling was ’t begin van een ‘zoektocht’ zoals zo velen die maken; boeken, cursussen, workshops, verre oorden, ‘heilige plaatsen’. Echter, net als andere vormen van afleiding en verslaving, is zoeken er één van en het belette mij ten volle te leven. Anders gezegd; ik liep mijzelf in de weg met bijkomende somberte en depressies.

Later, ondanks ’t besef dat er niets te zoeken valt, bleef een subtiel gevoel van ‘dreiging’ aanhouden. Waarop uiteindelijk, na een intense periode van angst en paniek, onder begeleiding van een ervaren coach, ’t gevoel van onveiligheid kon worden geïntegreerd. Het mooie van dit alles voor mij is dat júist onze hindernissen een doorgang kunnen zijn naar een bevrijd leven. Graag neem ik je mee door deze passage.

CONTACT Wim

Neem contact op met Wim

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Wim? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Wim in de lijst.