Carly

Al op een jonge leeftijd werd ik overvallen door een extreem gevoel van onzekerheid. In de jaren daarna ontstonden er hierdoor allerlei patronen en ik was nooit vrij.
Altijd het gevoel hebben niet jezelf te zijn. Het gevoel hebben dat er iets mis is.
Daarnaast had ik een stotter probleem wat mij erg belemmerde in het sociale leven. Er bestond een isolement en een tweede ik. Een lange tijd heb ik het gevoel gehad dat ik het wel ‘onder controle’ had.
Maar na de geboorte van mijn dochter Claire begonnen de heftige paniekaanvallen, dwang handelingen hyperventilatie en angst voor alles wat met het dagelijks leven te maken had.
De simpele dingen waren ineens niet zo simpel meer. Toen kwam ik bij volledig vrij terecht en na een tijdje begonnen de inzichten te komen.
De kwartjes begonnen te vallen en mijn leven begon weer te stralen en kleur te krijgen. Ik kreeg weer kleur en sta weer volledig in mijn eigen kracht met beide benen op de grond.

Door mijn ervaringen weet ik hoe het is om te lijden en niet te leven maar constant het gevoel te hebben te moeten overleven.

Door deze inzichten ben ik in staat om jou te helpen. En jou te helpen in je eigen kracht te staan , vrijheid te ervaren om weer volop van het leven te genieten.

CONTACT Carly
CarlyS WEBSITE

Neem contact op met Carly

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Carly? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Carly in de lijst.