24U STANDBY

Aanpak

Stand-by

Een van de belangrijkste tools in onze aanpak, is dat we vanaf je eerste sessie 24 uur per dag stand-by staan. Dus heb je ons nodig, dan bel je. Dag en nacht. Want we zijn altijd bereikbaar. Door te bellen stap je direct uit de cirkel van het denken. En gebeurt het 5 minuten later weer? Bel je gewoon nog een keer. Weten dat je kunt bellen geeft rust en een gevoel van veiligheid.

Gelijk aan de slag

We weten hoe fijn het is als je meteen terecht kunt. Dus als het even kan plannen we binnen een week een kennismaking met je. Zo kunnen we gelijk aan de slag. (In het geval de coach van jouw keuze tijdelijk geen ruimte heeft, dan kijken we in overleg bij wie van de andere coaches je terecht zou kunnen. )

Vrijblijvende en kosteloze kennismaking

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend en vindt bij voorkeur plaats in de praktijkruimte van jouw coach. In grote lijnen komt het erop neer dat je vertelt waar je last van hebt, wel of geen medicijnen gebruikt, en indien van toepassing welke weg je hebt afgelegd om er vanaf te komen. Wij lichten onze aanpak nader toe en vertellen wat we voor je kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek blijkt eveneens of er over en weer voldoende vertrouwen is om met elkaar in zee te gaan.

Sessies via Skype of FaceTime

Soms is het niet mogelijk om te reizen van en naar je coach, doordat je ver weg woont of niet in staat bent om te reizen. In dat geval kunnen de sessies in overleg ook plaatsvinden via Skype of FaceTime.

​We concentreren ons op de oplossing, niet op de oorzaak

We concentreren ons op de oplossing, niet op de oorzaak. Door te leren omgaan met je angst in het nu, vergroot je je zelfvertrouwen en krijg je uiteindelijk je vrijheid weer terug.

Inzicht geeft uitzicht

Werkelijke innerlijke veranderingen zijn altijd het gevolg van iets. Ze zijn het resultaat van bewustwording, van inzicht. Je kunt het niet dwingen, het gebeurt vanzelf. Dit gebeurt op het moment dat je inziet zoals het werkelijk is: dat je inziet dat je niet je gedachten en je gevoelens bent.

De sessies

Als naar aanleiding van het kennismakingsgesprek is besloten dat we met elkaar in zee willen gaan, is er meestal al een afspraak gemaakt voor een eerste sessie. Het aantal sessies dat nodig is, is per persoon verschillend en hangt van diverse factoren af. Gaandeweg het traject wordt dat vanzelf duidelijk. De sessie is voor iedereen weer anders, want we werken niet volgens vaste protocollen. Meestal is het een traject van wekelijkse sessies die bij voorkeur niet onderbroken worden.

Veilige en vertrouwde sfeer

We hechten er grote waarde aan jou tijdens het traject dat je bij ons doorloopt een veilige en vertrouwde sfeer te bieden waar je jezelf kunt zijn en je in vrijheid en op een ontspannen manier kunt ontwikkelen.

Tarief coaching

Wil je weten wat onze tarieven zijn voor coaching? Neem contact op met een van onze coaches. We vertellen je er graag meer over.

Onze coaches

VolledigVrij is een samenwerkingsverband van de volgende zelfstandig werkende coaches.

Wijnand van Dam
Wijnand van DamNoordwijk
Marta Ilnicka
Marta IlnickaUitgeest
Karin Bakkum
Karin BakkumAlkmaar
Sebastiaan Minnee
Sebastiaan MinneeKatwijk aan Zee
Dionne van der Weg
Dionne van der WegHeemskerk
Carly Phielix
Carly PhielixOostvoorne