Dionne

Paniekaanvallen, hyperventilatie, piekerdenken, dwanggedachten, dwanghandelingen, depressie, burn out klachten. Het lijkt wel een spaarkaart en het lukte me aardig deze steeds voller te krijgen.

Ik ging van de ene therapeut naar de andere. Deze mensen hebben ongetwijfeld hun best voor mij gedaan, maar ik voelde me nergens echt begrepen.

Ook voelde ik dat ik een duidelijk label kreeg, omdat er over een ‘stoornis’ werd gesproken. Voor mij een vreselijk woord. Aan de hand van dit label werd een behandelplan gemaakt. Soms ging het hierdoor heel even beter met me. Ik weet nog hoe fantastisch die zeldzame momenten voelde. Alsof ik weer alles aan
kon en het LEVEN eindelijk weer SNAPTE! Maar al gauw kwamen mijn negatieve gedachtes weer om de hoek kijken en voor ik het wist ‘zat ik er weer helemaal in.’

Toen ik bij VolledigVrij terecht kwam voelde ik voor het eerst; ‘Dit is het’. Dingen vielen op hun plek, ik werd begrepen en zij begrepen mij. Alles werd steeds logischer en puzzelstukjes vielen in elkaar. Een fantastische ervaring die ik iedereen gun.

CONTACT Dionne

Neem contact op met Dionne

Heb je een vraag of wil je een intake gesprek met Dionne? Gebruik het onderstaande formulier en selecteer Dionne in de lijst.